1. İade etmek istediğiniz ürünün kullanılmamış, yıpranmamış veya yıkanmamış olması gerekmektedir.
2. Ürünü, tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile birlikte eksiksiz olarak iade etmeniz gerekmektedir.
3. Faturanızı kutu içerisine eklemeyi unutmayınız.
4. Ürünü iade ederken ayakkabı kutusunu bantlamayınız. Ayakkabı kutusunu kargo poşeti veya uygun bir dış ambalaj içerisine koyarak gönderiniz.
5. Müşteri kaynaklı olarak zarar görerek kullanılamaz hale gelen orijinal ayakkabı kutuları için 49,90 TL kutu bedeli kesilebilir.
• İade gönderimlerinizi Sürat Kargo anlaşmalı iade kodumuz ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.
• Bu kod ile kargo şubesinde herhangi bir ücret ödemeden iade gönderinizi teslim edebilirsiniz.
• Değişim işlemi yapılmamaktadır. Farklı numara, renk veya model için ürününüzü iade ederek yeni sipariş oluşturabilirsiniz.
• Onaylanan iadelerde ücret iadesi en geç 2 iş günü içerisinde işleme alınarak bankanıza iletilmektedir.
• Kredi kartı iadelerinin hesabınıza yansıma süresi bankanızın politikasına göre değişiklik gösterebilir.
• “Para iadeniz yapılmıştır” mesajından sonraki banka kaynaklı gecikmeler firmamızdan kaynaklanmamaktadır.
Mupa Shoes olarak HEPSİJET KARGO firması ile işbirliği yapmaktayız. Hepsijet'in teslimat sağlayamadığı bölgelerde ise YURTİÇİ KARGO ile gönderim yapılmaktadır.
Siparişleriniz 1 ile 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Resmi tatil günlerinde sevkiyat yapılamamaktadır.
Ürün Kullanım Kılavuzu
Ayakkabı kullanım amacına uygun olarak kullanılmalıdır.
Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır. Bu nedenle ayakkabınızı 1 gün ara ile giymeniz daha uzun kullanım olanağı sağlar.
Ayakkabı rutubetli ortamlarda bekletilmemelidir. Metal tokalı ürünler sudan ve rutubetli ortamdan uzak tutulmalıdır, aksi halde pas yapabilir. Bu durum iade nedeni değildir.
Üzerinde “yıkanabilir” ibaresi olmayan ürünleri lütfen yıkamayınız.
Ayakkabınızın temizliğini yaparken üzerindeki mevcut kir veya çamuru hafif nemli bir bezle silmeniz önerilir.
Her türlü ayakkabı üzerinde “su geçirmez özelliği mevcuttur” ibaresi yok ise yağmurlu ve karlı havalarda su geçirebilir.
Deri ayakkabılar kendi renginde boya ve natural cila ile cilalanmalıdır.
Ayağın aşırı terlemesinden dolayı ayakkabı üzerinde oluşabilecek giderilmesi mümkün olmayan lekeler üretim hatası değildir. Bu ürünlerin tabanının doğal malzemeden üretilmesinden kaynaklanmaktadır.
Sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelen çizilme yırtılma gibi sorunlar üretim hatası olarak değerlendirilemez.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.